ГоловнаПублікаціїПолітикаГазові суперечки не зникнуть з обранням Президента - опитування

Газові суперечки не зникнуть з обранням Президента - опитування

Українці обрали нового Президента. Однак четверта частина громадян не вірить у те, що зміна Глави держави вплине на вирішення спірних газових питань.

25 травня українці обирали нового керманича держави. Ще до підрахунку усіх голосів беззаперечним лідером став кандидат у Президенти України Петро Порошенко - підприємець, народний депутат України 3-го, 4-го, 5-го і 7-го скликань, в минулому — Міністр економічного розвитку і торгівлі України (з 23 березня до 24 грудня 2012 року), Міністр закордонних справ України (9 жовтня 2009 — 11 березня 2010 року), член Ради Національного банку України (2007–2014 років).

Як вже зазначала «Україна Комунальна», Пан Порошенко обіцяв українцям, що у разі обрання його на пост Президента, він зверне особливу увагу на питання забезпечення енергетичної незалежності, диверсифікація поставок газу.

«Зниження споживання енергії – наша спільна справа, яка починається з такої простої дії, як, виходячи з дому, вимкнути світло, а завершується модернізацією підприємств та виробництв із одночасним зниженням енергоємності» - наголошував посадовець.

З 7 червня Петро Порошенко має очолити країну. Однак, чи означає перемога на виборах, довіру і віру українців в те, що новообраному Президенту вдасться урегулювати суперечні газові питання? - «Україна Комунальна» вирішила поцікавилася думкою своїх читачів.

Відповідне опитування проходило на шпальтах інформаційного агенства та у мережі Facebook у період з 26 травня по 2 червня.

За його результатами виявилося, що переважна більшість – 76% опитаних – дійсно переконані у тому, що Петро Порошенко зможе покласти кінець газовим суперечкам. З них 32% - схиляються до цього варіанту через те, що Росії одначе доведеться співпрацювати з Україною, оскільки це взаємовигідно; 30% -  гадають, що новому Президенту допоможе європейський реверс; 14% - покладаються на дипломатичні здібності обранця. Поряд з цим зауважимо, 24% респондентів не вірять в те, що зміна Президента може вплинути на вирішення газових питань.

 
Коментарі (4)
I am2
02 Червня 2014 p. 13:05
лицо у него грозное, может что и выйдет)
Михаил2
02 Червня 2014 p. 13:36
Как бы ворого ВВП из него не вышло
Олена2
02 Червня 2014 p. 13:39
если выйдет, майдан все подправит))
Няша2
02 Червня 2014 p. 13:47
Ну как это не выйдет у него! у него глава Нафтогаза с умненькими глазками) Все буде добре)