ГоловнаНовини ЖКГМістобудуванняХарків’янам перекриють рух через будівництво переходів

Харків’янам перекриють рух через будівництво переходів

У Харкові почалося будівництво підземних переходів біля метро. Будівельні роботи триватимуть близько півроку.

У Харкові будівництво двох підземних пішохідних переходів стартувало сьогодні, 7 вересня, на перехресті вул. Академіка Павлова та вул. Героїв Праці. Про це «Україні  Комунальній» повідомили у прес-службі Харківської міської ради.

За словами керуючого компанії «Житлобуд-2» Олександра Конюхова, будівництво тунелів вестиметься відкритим способом, у зв'язку з чим сьогодні перекрили вул. Академіка Павлова і частково вул. Героїв Праці. Комплекс усіх будівельних робіт планується завершити до лютого, навесні почнеться відновлення дорожнього покриття та реконструкція трамвайних шляхів.

Він також повідомив, що зараз на цій ділянці прокладена дублююча трамвайна колія, встановлений диспетчерський пульт регулювання руху, і з понеділка тут знову ходитимуть трамваї.

«До грудня буде завершено будівництво тунелів, які зв'яжуть протилежні сторони вулиць Героїв Праці та Академіка Павлова, з'єднавшись з переходами станції метрополітену. Таким чином, ми повністю виключимо рух пішоходів по проїзній частині на цій ділянці», - зазначив керуючий компанії-підрядника.

Він також повідомив, що на два підземні переходи (довжина одного - 50 м, другого - 20) буде один вихід, який розташовуватиметься в районі трамвайної та автобусної зупинок на стороні радіоринку. Обидва переходи будуватимуть одночасно. Вартість усіх робіт складе 8 млн грн.

Як повідомляла «Україна Комунальна»,  у Харкові будівельники на станції метро «Перемога» працюють не на повну силу через брак фінансування проекту. Втім, робота вийшла на новий рівень.

 
Коментарі (0)