ГоловнаНовини ЖКГТранспортХарківському метро «подарують» нові турнікети

Харківському метро «подарують» нові турнікети

У харківському метро встановлюють нові турнікети. Наразі, проводиться встановлення майже 20 таких приладів на одній із станцій. Місцева влада зазначає, що це значно підвищить пропускну спроможність станції.

У харківському метро на станції «Проспект Гагаріна» (вихід на вулиці Вернадського та Плеханівської) встановлюють нові турнікети. Всього на станції заплановано встановити 18 пропускних приладів. Про це повідомили у прес-службі Харківської міської ради.

«Роботи з установки турнікетів проходять у два етапи. Перший проходив з 25 по 26 квітня. При цьому вестибюль не закривався - роботи не заважали пасажирам. Ми поміняли п'ять стійок на чотири проходи. Зараз же йдуть більш масштабні роботи, і ми змушені були закрити вестибюль для входу та виходу пасажирів», - йдеться в повідомленні.

Відтак, турнікети забезпечать пропускну здатність на 40% вищу, ніж старе обладнання. Наразі нові пропускні прилади вже встановлені на протилежному виході зі станції «Проспект Гагаріна», а також на ст. м. «Холодна Гора», «Центральний ринок» і «Пролетарська».

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Харкові сьогодні припинили водопостачання у низці будинків у п’яти районах міста. Це зумовлено проведенням аварійно-відновлювальних робіт на водопровідних мережах.

 
Коментарі (0)