ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГЯк легко знайти роботу під час карантину у Львові

Як легко знайти роботу під час карантину у Львові

Для багатьох українців карантин не минув просто так: нагальною проблемою стала втрата роботи в такий скрутний час

Для багатьох українців карантин не минув просто так: нагальною проблемою стала втрата роботи в такий скрутний час.

Відповідно до інформації наданої в Головному управлінні статистики по місту Львів, за перший місяць карантину кількість шукачів нового місця праці зросла майже вдвічі. Сьогодні шукають роботу не тільки початківці, а й досвідчені фахівці.

Журналіст нашого порталу проаналізував ринок праці у Львові та надав відомості про актуальні вакансії.

 

Де шукати роботу?

Щоб швидко знайти роботу, необхідно ознайомитись з вакансіями, розміщеними на сайтах інтернет-рекрутменту та профільних дошках оголошень. Так ви і часу багато не згаєте, і уникнете відкритого спілкування з людьми.

робота Львів

Наприклад, на популярній серед львів'ян дошці оголошень OBYAVA.ua, в розділі з пошуку роботи по місту Львів - https://obyava.ua/ru/rabota/vakansii/lvov щодня розміщують близько трьохсот оголошень про потребу того чи іншого фахівця. Опрацювавши їх, ми визначили найбільш потрібні професії серед львів'ян в період карантину COVID-19.

Таксист

Найактуальнішою професією нині є посада водія таксі. З громадським транспортом постійно виникають певні обмеження, тому найкращим засобом, яким можна безпечно дістатися до потрібного місця є таксі.

Більшість організацій, які займаються перевезеннями, знаходяться в активному пошуку водіїв. Такі відомі служби таксі, як Uklon, Uber, Bolt завжди мають потребу у кваліфікованих спеціалістах. Від кандидата вимагають лише водійські права та власний автомобіль. Заробити за допомогою такого виду діяльності можливо понад 15 тис. грн.

Водій

Чимало пропозицій є для перевізників вантажу та експедиторів. Заробітну плату такому типу працівникам роботодавці обіцяють від 9 до 15 тис. гривень.

Кур'єр

В умовах карантину актуальною стала послуга доставляння з кафе та ресторанів замовлень додому. Через це виріс попит на кур'єрів. Служби Glovo, Raketa, Uber Eats працевлаштовують кандидатів на посаду кур'єра, розглядаючи надіслані через відповідні сайти резюме претендентів.

Для праці кур'єрові необхідно мати зручний транспорт – велосипед або скутер. Місячний дохід такого співробітника становить близько 20 тис. гривень. Зарплата залежить від активності та кількості виконаних замовлень.

Також активним пошуком кур'єрів займається "Нова пошта", яка забезпечує своїх працівників засобами індивідуального захисту та надає повний соцпакет. Заробітна плата кур'єрів "Нової пошти" становить від 8 до 11 тис. гривень

Оператор call-центру

Велика кількість замовлень з доставленням потребує людей, що будуть ці замовлення приймати та обробляти. Тому компанії запрошують до праці операторів call-центрів.

Такі організації, як Meest Express, Vodafone, «Укртелеком» пропонують шукачам заробітку кілька десятків вільних робочих місць.

Платня за місяць може становити від 7 до 20 тис. гривень. Вимогою до кандидатів є вільне спілкування державною мовою, чітке та грамотне мовлення. Рівень заробітку значно вищий у тих, хто володіє іноземними мовами.

Комплектувальник замовлень

Збільшення кількості онлайн-замовлень викликало потребу в розширенні штату компаній, які надають такі послуги. Подібні сервіси, зараз розміщують багато вакансій для комплектувальників замовлень навіть без досвіду роботи. Заробіток таких працівників складає 9 тис. гривень або навіть більше.

Менеджер з продажу

Досить популярною сьогодні професією є менеджер з продажу. Кожна фірма, яка щось виробляє, продає чи надає певні послуги потребує кваліфікованих менеджерів.

Якщо ви легко знаходите спільну мову, вмієте спілкуватись з людьми, володієте даром переконання, грамотні та неконфліктні, то вас чекають на посаді менеджера з продажу. Платня, яку можна отримати за такий вид праці, від 9 тис. гривень.

Перекладач

Багато вакансій у Львові для перекладачів англійської, німецької, польської чи навіть хорватської мови пропонують мовні школи, бюро перекладів, фінансові установи та шлюбні агенції.

Вміння поєднувати перекладацьку діяльність з роботою менеджера з продажу стане в пригоді тим, хто бажає отримати посаду за кордоном. Таких пропозицій також чимало.

Мінімальна плата перекладачів 9 тис. гривень.

Медичний працівник

Фармацевти, провізори, медичні представники стали неабияк затребуваними в умовах карантину. Дохід таких спеціалістів знаходиться в межах 9-17 тис. грн.

Двірник

Близько сотні вакансій у різних районах Львова та містечках області, в основному від комунальних господарств, чекають на відгук двірників.

За наведення чистоти на подвір'ях, у під'їздах житлових будинків, біля контейнерів зі сміттям впродовж шести днів на тиждень двірник отримає місячну зарплатню близько 6 тис. грн. У самому Львові та передмісті можливо знайти подібні вакансії з посадовим окладом в 8 тис. грн.

Касир

Адміністрація супермаркетів «Епіцентр», «Ашан», "Рукавичка", «Сільпо», АЗС WOG та інших торговельних майданчиків постійно запрошує на роботу касирів. Зарплата таких працівників починається від 7 тис. гривень.

 
Коментарі (0)