Як вибрати літню сукню

Важко уявити собі жіночий літній гардероб без сукні. Такий одяг дозволяє почувати себе комфортно в спеку, а також мати більш привабливий і ефектний вигляд

Важко уявити собі жіночий літній гардероб без сукні. Такий одяг дозволяє почувати себе комфортно в спеку, а також мати більш привабливий і ефектний вигляд. Багато дівчат вважають за краще легкі сарафани, які можна доповнити аксесуарами. Ідеальним варіантом стане плаття вишиванка, що виконане з легеньких натуральних матеріалів. Тоді ваша шкіра «дихатиме», і ви будете почувати себе вільно й комфортно. Також вишиванки дуже стильні – хоч це і старовинний одяг, та його залюбки носять і донині.

Особливість більшості літніх суконь у тому, що вони виконані з невагомої та легкої тканини. Вона має гарну якість і зовсім не обмежує рухи, якщо правильно підібрати розмір і фасон. Можна купити вишите плаття, яке стане чудовим варіантом для урочистого заходу чи звичайної прогулянки в місті. Якщо буде важко вибрати модель, можна звернутися за допомогою до онлайн-консультанта.

На що варто зважати при виборі?

Літні сукні мають різний фасон, забарвлення чи матеріал. При виборі варто зважати на певні критерії, про які ми згадаємо нижче. А поки ви можете придивитися недорогі й вишукані сукні з вишивкою на сайті: https://vzhe-vzhe.com/jinkam/sukni.

Ось деякі поради щодо вибору:

  • Багатьом жінкам хочеться, щоб їхня фігура мала більш стрункий вигляд. Домогтися цього можна, якщо вибрати сукню з V-подібним вирізом. Такі вирізи також зроблять силует більш витонченим.

  • Якщо ви маєте пишні стегна, відмовтеся від суконь із низом, який розширюється, а також об'ємними складками. Краще зверніть увагу на прямі моделі, які акцентують увагу на зоні декольте й на плечах.

  • Не поспішайте купувати моделі «оверсайз». Звичайно, сьогодні вони в моді, та такі моделі пасують далеко не всім дівчатам. Якщо ви маєте пишні форми, краще уникати такого одягу. Навіть струнким дівчатам він може додати кілька зайвих кілограмів.

  • Класичні сукні А-силуету підходять майже всім дівчатам. Вибирайте моделі, що закривають коліна. Підкреслюйте талію за допомогою тонкого паска. Для літа вибирайте сукні з легких матеріалів: віскози, льону та бавовни, натурального шовку. У них вам буде легше переносити спеку.

  • Сукні міні – чудовий варіант для тих, у кого стрункі ноги. Якщо ви маєте іншу фігуру, але бажаєте, щоб такий одяг був у вашому гардеробі, придбайте прозору накидку.

  • Щоб плаття гарно підійшло до фігури, потрібно враховувати її особливості. Якщо ви маєте фігуру в формі груші, вибирайте моделі, в яких урівноважений верх і низ. Для типу "пісочний годинник" підійде практично будь-який фасон. Особливо гарний вигляд матимуть жіночні сукні, які підкреслюють талію. Власницям пишних форм краще відмовитися від нарядів, які обтягують фігуру – й віддати перевагу більш легким матеріалам.

Якщо ви виберете сукню, що облягає, зважайте також на білизну. Важливо підібрати її так, аби вона не виділялася з-під одягу. Краще забути про мереживні вироби чи такі, що зроблені з фактурної тканини. Ідеальний варіант – безшовна білизна й такі ж колготки (за потреби).

Тим, хто має надмірну вагу, чудово підійде «втягувальна» білизна. Якщо підберете сукню, в якій глибоке декольте чи відкриті плечі, то краще підшукати й відповідний бюстгальтер. Важливо, аби його не було видно з-під плаття. Сподіваємося, наші поради допоможуть вам вдало підібрати одяг і створити гармонійний образ.

 
Коментарі (0)