ГоловнаНовини ЖКГЖитлоКабмін просять відновити програму «Доступне житло»

Кабмін просять відновити програму «Доступне житло»

У Державному бюджеті на 2020 рік, в який напередодні були внесені зміни, більше не передбачено 100 млн грн на програму «Доступне житло»

У Державному бюджеті на 2020 рік, в який напередодні були внесені зміни, більше не передбачено 100 млн грн на програму «Доступне житло», проте Госмолодежьжілье докладе всіх зусиль, щоб до кінця року переглянути ці зміни.

Про це заявив голова правління Державної спеціалізованої фінансової установи «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву» (Госмолодежьжілье) Сергій Кімнатний в Facebook.

«В умовах кризи основний акцент у видатках бюджету зроблений на соціальні виплати, пенсії і витрати на потреби медицини, в т.ч. створення Фонду боротьби з COVID-2019. Такий підхід абсолютно зрозумілий. Разом з тим, вважаємо категорично неприйнятним фактична відмова державної влади від підтримки громадян України в їх забезпеченні житлом. Йдеться про відсутність в новій версії Держбюджету 100 млн грн, які до сих пір були передбачені на програму «Доступне житло», - написав Кімнатний.

Він також висловив надію на те, що економіка країни відновиться після пандемії, а прийняті зміни до Державного бюджету-2020 переглянуті.

«Запевняю: ми не зупинимо роботу з центральними органами влади, продовжимо переконувати чиновників і депутатів до завершення 2020 роки повернути в бюджет кошти, які передбачалися на програму« Доступне житло », і відновити молодіжне житлове кредитування», - зазначив Кімнатний.

 

 
Коментарі (0)