ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГСучасні транспортні компанії: цінова політика і підхід до роботи

Сучасні транспортні компанії: цінова політика і підхід до роботи

Сучасна транспортна компанія з хорошим кадровим резервом може доставити що завгодно куди завгодно, не обмежуючись територіальними кордонами

Здавалося б, зовсім недавно для перевезення габаритних вантажів користувалися допомогою сусідів і друзів, наймали вантажівки або машини з причепами. Але цей час минув і тепер будь-яка експедиторська компанія може запропонувати цілий спектр послуг з транспортування вантажів не тільки в межах міста, але і країни.

Які послуги може запропонувати транспортна компанія

Сучасна транспортна компанія з хорошим кадровим резервом може доставити що завгодно куди завгодно, не обмежуючись територіальними кордонами. З повним спектром послуг можна ознайомитися на сайті https://ri-group.com.ua/, а поки поговоримо про основні з них:

  1. Міжміські вантажні перевезення - доставка вантажу в межах однієї країни. Ви можете замовити транспортування будь-якого товару, наприклад, зі Львова в Запоріжжя або в зворотному напрямку.
  2. Міжнародні вантажоперевезення - транспортування вантажу з однієї країни в іншу. Більшість національних перевізників співпрацюють з європейськими партнерами, завдяки чому скорочується час виконання замовлення. Міжнародні логістичні компанії вкрай відповідально ставляться до своєї роботи, ретельно вибираючи маршрути і автопоїзда. Такий підхід дозволяє мінімізувати ймовірність неприємних моментів в дорозі та під час проходження митних пунктів.

Типи вантажоперевезень і їх особливості

Як міжнародні, так і міжміські перевезення вантажів відрізняються за наступними критеріями:

  • тип залученого транспорту;
  • тип і особливості вантажу;
  • вантажопідйомність;
  • спосіб транспортування.

Вибір відповідного транспортного засобу є важливим моментом, від якого залежатиме успіх виконання замовлення, безпека товару і умови його зберігання. Міжміські перевезення здійснюються за допомогою спеціалізованих вантажівок. На сторінці https://ri-group.com.ua/uk/intercity-transportation представлена вся інформація про доставку товарів в межах України.

Для міжнародного перевезення вантажів залучають автопоїзда і вантажівки, вантажопідйомність яких досягає 22 тонн. Це - напівпричепи зі стінками і дахом, з кількома варіантами завантаження, з гідробортом для швидкого і зручного виконання завантажувально-розвантажувальних робіт. Також в автопарку будь-якого перевізника присутні рефрижератори, ізотермічні фургони, трали та інші авто для перевезення особливих вантажів.

Міжнародні вантажоперевезення

Сьогодні дуже затребуваними стають вантажні перевезення з Польщі, інформація про які зібрана на сторінці https://ri-group.com.ua/uk/mizhnarodna-dostavka-vantazhiv-polsha. Зовнішньоекономічна діяльність національних компаній розвивається щорічно, в зв'язку з чим зростає потреба доставки товарів із-за кордону.

Оскільки Польща є найбільш близькою до України державою, більшість підприємців вибирають саме товари польського виробництва. Найчастіше послугою вантажних перевезень з Польщі на Україну користуються компанії, які спеціалізуються на реалізації наступних товарів:

  • побутової хімії;
  • косметики і засобів по догляду;
  • парфумерії;
  • техніки для дому;
  • одягу та взуття.

Однак не тільки з Польщі імпортуються товари на Україну, а ще й з Італії, Німеччини, Бельгії, Данії та інших країн ЄС.

Вартість вантажоперевезень залежатиме від габаритів та типу вантажу, дистанції від початкового до кінцевого пункту, методу доставки та інших факторів, про які зможуть розповісти представники логістичної фірми.

 

 
Коментарі (0)