ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГКличко заспокоїв киян щодо тарифів на тепло та гарячу воду

Кличко заспокоїв киян щодо тарифів на тепло та гарячу воду

Київський міський голова Віталій Кличко запевнив, що мешканці Києва не отримають платіжок за тепло та гарячу воду із підвищеними тарифами

 

Київський міський голова Віталій Кличко запевнив, що мешканці Києва не отримають платіжок за тепло та гарячу воду із підвищеними тарифами.

За його словами, столична влада зробила все можливе для того, щоб тарифи на тепло- та гаряче водопостачання для населення цього опалювального сезону не зросли, передає КМДА.

Київ завчасно закупив газ, тобто блакитного палива у нас достатньо. Також ми уклали меморандум з урядом і "Нафтогазом" щодо врегулювання питань у сфері постачання тепла та гарячої води... Щодо тарифів для населення в Києві – ми зробили все для того, щоб вони не зросли. Це коштує бюджету міста великих грошей. Аби компенсувати різницю між ціною для населення і реальною ціною, яка на сьогодні є через здорожчання газу. З усім тим, ми розуміємо, що люди повинні мати змогу платити за цими цінами, – сказав Кличко.

Нагадаємо, із 23 жовтня у Києві розпочали підключення житлових будинків до тепла. Вже увімкнули опалення майже в 6 тисячах житлових будинків, що обслуговуються комунальними керуючими компаніями. Це – 70%. Також до тепла підключені понад 700 будинків ОСББ, ЖБК, відомчих, інвестиційних, та інших.

У жовтні Київська міська рада ухвалила рішення про збільшення розміру статутного капіталу комунального підприємства "Київтеплоенерго" на 2 млрд грн, щоб забезпечити стабільне проходження опалювального сезону в столиці і не допустити зростання тарифів на тепло та гарячу воду для населення.

 

 

 
Коментарі (0)