ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаКрим остаточно і безповоротно відмовився від української електрики

Крим остаточно і безповоротно відмовився від української електрики

«Влада» Криму прийняла рішення остаточно і безповоротно відмовитися від української електроенергії. Вони запевняють, що півострів здатен покрити потреби в енергетиці за рахунок власної генерації та постачання через енергоміст.

Тимчасово окупований Крим остаточно відмовився від поставок електроенергії з України. Про це заявив «перший віце-прем'єр» проросійського окупаційного уряду Криму Михайло Шеремет, повідомляють «РИА Новости».

«Ми відмовилися від української електроенергії остаточно і безповоротно, вона нам не потрібна, ми на неї ніколи і не розраховували. Останнім часом ми взагалі її не включали в загальну енергетичну схему півострова», - заявив Шеремет.

За його словами, Крим здатен покрити потреби в енергетиці за рахунок нарощування власної генерації та постачання з Краснодарського краю через енергоміст.

«Ми не ставимося серйозно до української влади, тому що жоден договір практично жодного разу ними не був витриманий до кінця», - додав він.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, Україна не постачатиме електроенергію до Криму без підписання договору. При цьому у Мінрегіоні наголошують, проблеми з електрикою на півострові триватимуть до моменту повноцінного запуску енергомосту.

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
15 Січня 2016 p. 22:12
Українські посадовці під час президентства Януковича виганяли своїх беззахисних співгромадян із вшивих закапелків, позбавляючи їх засобів існування, а таку велику мальовничу територію, як Крим, здали без бою іноземним загарбникам. Ганьба вона і є ганьба.