ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійКіровоградців заставляють міняти таблички на будинках за власний кошт

Кіровоградців заставляють міняти таблички на будинках за власний кошт

Минулого року міська влада змінила назви чотирьох вулиць в обласному центрі, і однією з головних передумов таких змін були обіцянки, що для пересічних кіровоградців зміна назв вулиць нічого не коштуватиме.

Під час апаратної наради в ОДА Сергій Ларін, коментуючи звернення, які надійшли на «Гарячу лінію» протягом останнього тижня, відзначив, що останнім часом кіровоградці скаржаться на те, що їх змушують міняти таблички на будинках.

Так, Олена Лефтор телефонує на «Гарячу лінію» і розповідає, що Спецінспекція зобов’язує кіровоградців – у зв’язку зі зміною назви вулиці Володарського на Тарковського – змінювати за власний кошт таблички на будинках. Ці таблички виготовляє лише одна приватна фірма, і кожна з них коштує 120 грн. Тому голова обласної адміністрації запропонував з’ясувати це питання меру міста.

Нагадаємо, що минулого року міська влада змінила назви чотирьох вулиць в обласному центрі, і однією з головних передумов таких змін були обіцянки, що для пересічних кіровоградців зміна назв вулиць нічого не коштуватиме.

Джерело - КіровоградOnlain

 
Коментарі (0)