ГоловнаНовини ЖКГТранспортЛьвівські вулиці закриють на ремонт

Львівські вулиці закриють на ремонт

У Львові закриють на ремонт перехрестя кількох вулиць. Відтак, через проведення ремонтних робіт буде внесено зміни у роботу одного з трамвайних маршрутів.

У Львові 15 квітня перекриють перехрестя вул. Снопківська – Свєнціцького – Мушака — Стуса. Причиною цього є проведення ремонтних робіт на цій ділянці. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Відтак, через закриття ділянки дороги буде внесено зміни у маршрут курсування міського трамваю №4. Однак, нову схему руху електротранспорту ще не оприлюднено.

Крім цього, до великодніх свят у місті внесли зміни у роботу пасажирського транспорту:

12-13 та 18-19 квітня рух автобусів маршруту № 38 «Університет ім. І.Франка – вул. Зелена (туберкульозна лікарня) продовжено від тублікарні до Сихівського кладовища;

12-13 та 18-19 квітня на маршруті № 1003 «Пл. святого Теодора – с. Збиранка (Голосківське кладовище) кількість автобусів буде збільшена на 2 одиниці і на вказаному маршруті працюватиме 4 автобуси;

12-13 та 18-19 квітня на тролейбусному маршруті № 11 (пл. Петрушевича – Сихівське кладовище) кількість тролейбусів буде збільшено і на даному маршруті працюватиме 4 тролейбуси.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, столичну Кільцеву Дорогу планують відновити за майже 40 млн грн. Візьметься за ремонт шляхового покриття «Київавтодор». Крім цього комунальна корпорацію відремонтує і міст у Дніпровському районі Києва.

 
Коментарі (0)