ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїНа Харківщині троє дітей ледь не стали жертвами чадного газу

На Харківщині троє дітей ледь не стали жертвами чадного газу

Станом на 12:00 стан здоров’я дівчат 2000 та 2002 років народження і хлопчика 2011 року народження задовільний, загрози їхньому життю немає

У Харківській області госпіталізовані троє дітей з підозрою на отруєння чадним газом.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі МНС.

Як зазначається у повідомленні, 15 лютого о 09:00 до чергової частини  оперативно-координаційного центру Головного територіального управління МНС у Харківській області надійшло повідомлення про те, що о 08:10 до Богодухівської центральної районної лікарні з попереднім діагнозом «отруєння чадним газом» були доправлені 5 осіб, з них 3 дітей.

Лікарі констатують, що дорослі медичної допомоги не потребують, стан їхнього здоров'я задовільний. Жінки залишились в лікарні для догляду за дітьми.

Станом на 12:00 стан здоров’я дівчат 2000 та 2002 років народження і хлопчика 2011 року народження задовільний, загрози їхньому життю немає.

Всі постраждалі проживали у с. Губарівка Богодухівського району. Зі слів потерпілих, причиною отруєння чадним газом стала неправильна експлуатація пічного опалення в житловому будинку. Пожежі в будівлі не було. На даний час проводиться перевірка та уточнення обставин події.

На місце події виїжджала оперативна група Богодухівського районного відділу ГТУ МНС  в Харківській області.

 

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)