ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаНа Івано-Франківщині тимчасово знеструмлено будинки

На Івано-Франківщині тимчасово знеструмлено будинки

Будинки мешканців Івано-Франківщини сьогодні частково лишилися без світла. Вимкнення електропостачання абонентам пояснюють роботами з техобслуговування повітряної лінії та проведенням підключень нових абонентів.

На декількох вулицях Івано-Франківська та в селі Хриплин сьогодні відключили електропостачання. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Івано-Франківської міської ради.

Як йдеться у повідомленні, знеструмлення споживачів виникло через проведення техобслуговування повітряної лінії та виконання робіт з підключення нових абонентів.

Відтак, до 17:00 без електрики перебуватимуть мешканці вулиць Галицької, Новгородської, Тисменицької, 4, Південного бульвару, а також села Хриплин.

Також, до 18:00 світла не буде за адресами: вул. Надрічна, вул. Перехідна, вул. Церковна.

Примітно, у зв’язку з підключенням будинку по вул Пекарська, 12а, з 10:30 до 16:00 знеструмлено абонентів на вул. Пекарська, 12а, вул. Маланюка, вул. Кобелянської, вул. Лермонтова, вул. Промислова, 13.

Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», сумчанам декілька днів поспіль відключатимуть електропостачання. Це пов’язано з під’єднанням до мережі нових абонентів. У міськраді повідомляють, що знеструмлення триватимуть по кілька годин.

 
Коментарі (0)