ГоловнаНовини ЖКГТранспортНа Захід поїде більше електричок

На Захід поїде більше електричок

На Великодні свята з Києва до Хмельницького вирушить додатковий регіональний поїзд. Окрім того, поновлюється сполучення до станції Сиваш маршруту №6907 Мелітополь – Новоолексіївка.

«Укрзалізниця» на Великодні свята призначила додатковий регіональний поїзд №853 Київ-Хмельницький. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Державної адміністрації залізничного транспорту.

Зокрема, у повідомленні йдеться, що із Києва потяг вирушить у рейс  18 квітня о 23:20  та  прибуде до Хмельницького 19 квітня о 4:45.

Окрім того, в «Укрзалізниці» зазначають, що починаючи з 16 квітня продовжено до станції Сиваш маршрут прямування приміського поїзда №6907 Мелітополь – Новоолексіївка. Поїзд відправляється зі станції Новоолексіївка о 10:20 та прибуває на станцію Сиваш о 10:56.

Також призначено приміський поїзд  №6012 сполученням Сиваш – Новоолексіївка, відправленням зі станції Сиваш об 11:16, прибуття в Новоолексіївку – об 11:50 з періодичністю курсування щоденно, крім вівторка.  

Нагадаємо, з 1 квітня 2014 року керівництво невизнаної Кримської залізниці відмінило  курсування низки приміських поїздів, які прямували на материкову частину України на напрямках Сімферополь – Новоолексіївка та Джанкой – Вадим.

Зауважимо, українські залізниці призначили у приміському сполученні 32 додаткових поїзда на 77 рейсів.

 
Коментарі (0)