ГоловнаНовини ЖКГМістобудуванняОдеські санаторії скоро будуватимуть законно

Одеські санаторії скоро будуватимуть законно

За рішенням Одеської обласної ради розробляється схема планування територій Одеської області та схема планування території курортно-оздоровчого та рекреаційного призначення регіону

На даний момент за рішенням Одеської обласної ради розробляється схема планування територій Одеської області та схема планування території курортно-оздоровчого та рекреаційного призначення регіону.

Про це під час апаратної наради повідомила начальник управління регіонального розвитку, містобудування та архітектури обласної державної адміністрації Наталія Єрохіна, інформує прес-служба.

«Схема планування територій Одеської області – це дуже важливий документ. На жаль, п'ять років поспіль вона лежала незатвердженою, змінилася економічна ситуація в країні. І оскільки документ містив безліч недоліків, нашим управлінням було підготовлено цілий ряд зауважень, які необхідно виправити. До кінця року, думаю, схема буде винесена на громадські обговорення», - зазначила Наталія Єрохіна.

Нагадаємо, робота із забезпечення містобудівною документацією в Одеській області проводиться відповідно до закону України «Про регулювання містобудівної діяльності».

 

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)