ГоловнаНовини ЖКГАльтернативна енергетикаПрикарпаття переходить на альтернативне паливо

Прикарпаття переходить на альтернативне паливо

В Івано–Франківській області продовжується робота зі скорочення споживання природного газу та використання альтернативних джерел енергії. Так, в області функціонує понад 25 котелень на альтернативному виді палива.

На Івано-Франквщині введено в експлуатацію 27 котелень, які працюють на альтернативному виді палива. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Міністерства регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ.

Так, за словами заступника голови Івано-Франківської облдержадміністрації Руслана Гусака, на 1 жовтня поточного року введено в експлуатацію 27 котелень, які працюють на альтернативному виді палива, на відходах деревини.

«До кінця року ще 20 таких котелень загалом в області здадуть в експлуатацію» - зазначив Руслан Гусак.

Зокрема, мобільна робоча група Мінрегіону здійснила перевірку стану початку опалювального періоду в Івано-Франківській області. На сьогоднішній день в області забезпечено опалення усіх соціальних закладів та багатоповерхових житлових будинків.

Як поінформував Руслан Гусак, подача тепла майже у всіх населених пунктах цьогоріч була розпочата з 2 жовтня. Він також додав, що проблеми з постачанням теплоносіїв були лише в Калуші. Однак, всі питання вже вдалося вирішити і сьогодні опалення буде у 150 житлових міських будівлях.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, робочі групи Мінрегіону у 17 регіонах України перевіряють стан початку опалювального періоду.

Зокрема, робочі групи працюють в АР Крим, Вінницькій, Волинській, Донецькій, Житомирській, Запорізькій, Івано-Франківській, Київській, Кіровоградській, Львівській, Миколаївській, Одеській, Сумській, Тернопільській, Харківській, Черкаській та Чернігівській областях.

 
Коментарі (0)