ГоловнаНовини ЖКГТранспортРемонт дороги зі Львова до Луцька буде завершено цього року

Ремонт дороги зі Львова до Луцька буде завершено цього року

Ремонт траси Львів-Луцьк через Радехів буде завершено в першій половині цього року. Це дасть можливість водіям заощадити значні кошти, адже об’їзний шлях на 90 км довший.

Ремонт траси н-17 Львів - Луцьк через Радехів буде завершено в першій половині 2016 року. Про це повідомив Міністр інфраструктури Андрій Пивоварський під час Години запитань до Уряду.

«Волинь отримала 94 млн грн (у рамках експерименту з фінансування ремонту доріг за рахунок митних платежів – ред.). Частина цих коштів, 300 тис. грн, були спрямовані на проектування дороги Львів – Радехів – Луцьк. З березня почнеться ремонт дороги від кордону з Львівською областю в сторону Луцька, а в першій половині цього року буде повністю завершено будівництво цього відрізка», - сказав він.
 
За словами Міністра, таким чином, буде повністю відновлено напрямок Львів - Луцьк через Радехів. Це дасть водіям можливість заощадити значні кошти, оскільки альтернативний шлях через Рівне майже на 90 км довший.
 
Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, Вінниці цього року обіцяють провести ремонт дорожнього покриття на п’яти міських перехрестях. У міськраді наголошують, що також підвищить рівень безпеки як для водіїв, так і для пішоходів.
 
Коментарі (0)