ГоловнаСпецпроектиРозбираємося в "безвідсоткових кредитах" за допомогою фінансового помічника Skywards

Розбираємося в "безвідсоткових кредитах" за допомогою фінансового помічника Skywards

За даними експертів фондового ринку найближчим часом кращою валютою для зберігання заощаджень залишиться швейцарський франк. Як мінімум до кінця поточного року.

За даними експертів фондового ринку найближчим часом кращою валютою для зберігання заощаджень залишиться швейцарський франк. Як мінімум до кінця поточного року. Саме ця валюта не втратила стабільність під час фінансової кризи на тлі боротьби з пандемією COVID-19.

 

Американський долар зараз істотно поступається франку за цим показником. Причиною тому є нестабільна внутрішньополітична ситуація в США напередодні листопадських президентських виборів, громадянські заворушення і вкрай м'яка монетарна політика ФРС (Федеральної резервної системи). Де взяти гроші, щоб купити франки саме зараз? Можна обрати таку послугу як позика під 0 на Skywards. У наш нестабільний час непогано мати хоча б мінімальну "фінансову подушку безпеки".

Що потрібно знати про безвідсоткову позику

Вибрати компанію, яка видає позики без відсотків, допоможе фінансовий агрегатор Skywards. На сайті представлений актуальний перелік мікрофінансових організацій, що пропонують своїм клієнтам вигідні умови кредитування.

 

До слова, відразу потрібно уточнити, що формула "безвідсоткова позика" не зовсім точна. Справа в тому, що видати позику під 0% апріорі неможливо, оскільки це суперечить логіці роботи будь-якої кредитної організації. На практиці клієнт отримує позику під 0,01%. Зрозуміло, це мізерний відсоток, однак в кінці дії договору позичальник повинен повернути МФО комісію за користування кредитними коштами. Наприклад, якщо розмір позики 3000 гривень, то 0,01% - це всього 3 грн.

Кредит без відсотків для нових клієнтів

Прерогатива отримання безпроцентної позики є тільки у нових клієнтів. Тобто якщо ви вперше звертаєтеся в ту чи іншу МФО, у вас є шанс отримати гроші в борг практично задарма. Звісно, якщо ваша кредитна заявка після заповнення анкети та верифікації даних буде схвалена.

 

Далі все просто:

  • Кошти зараховуються на карту протягом 15-30 хвилин - і ви можете ними користуватися на свій розсуд.
  • Якщо встигаєте повернути компанії борг у кінці дії договору (або раніше) - платите тільки отриману суму кредиту плюс ці мінімальні відсотки. Вибрати кредитора можна у розділі кредит на карту без відмови.
  • У тому випадку, якщо не виходить повернути борг у встановлені терміни, можна зробити пролонгацію. Як правило, на той же термін, що і перший раз. Хоча ряд компаній надає можливість вибрати кількість днів - 7, 14, 21, 30.

Але якщо ви оформляєте пролонгацію кредиту на новий термін, за користування доведеться платити за стандартною відсотковою ставкою. Якщо вдасться отримати промокод - трохи меншу суму. Тобто це вже буде не безвідсотковий кредит.

Skywards - фінансовий помічник позичальників

Послуги МФО популярні, в тому числі і завдяки можливості отримання кредиту на карту. Адже не потрібно нікуди ходити, надавати довідку про доходи. Заявка оформляється онлайн на сайті, і гроші в разі позитивного рішення зараховуються миттєво.

 

Тільки дуже важливо розраховувати свої сили. Щоб не потрапити боргову яму і пастку безкінечних пролонгацій. Гроші люблять рахунок, тому якщо ви хочете взяти безвідсотковий кредит, будьте уважні і пам'ятайте про відповідальність за виплату кредиту.

 

Знайти найбільш привабливі умови отримання позики можна в будь-який час на сайті Skywards. Цей фінансовий помічник працює 24/7. 

 

 
Коментарі (0)