ГоловнаНовини ЖКГНовини ЖКГСередня житлова субсидія для буковинців – 150 гривень

Середня житлова субсидія для буковинців – 150 гривень

Перевірено 18,5 тис. справ, за якими призначено субсидії, що складає 87,9%, виявлено переплат субсидій з причини подання недостовірної інформації на суму 124,6 тис. грн

Станом на 7 березня у Чернівецькій області призначено 1,3 тис. житлових субсидій. Нині їх отримують 8,6 тис. буковинських сімей за середнього розміру субсидії на житлово-комунальні послуги у 153,9 гривень. 

Про це поінформував під час селекторної прес-конференції начальник Головного управління праці та соціального захисту населення облдержадміністрації Богдан Сеньків, інформує прес-служба.

«Перевірено 18,5 тис. справ, за якими призначено субсидії, що складає 87,9%, виявлено переплат субсидій з причини подання недостовірної інформації на суму 124,6 тис. грн, - відзначив Б.Сеньків. – Відшкодовано до бюджету з урахуванням минулих років 99 тис. гривень».

Станом на 1 січня цього року у регіоні на обліку перебуває майже 20 тис. осіб, які мають статус постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи, учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській атомній електростанції – майже 2,5 тис. осіб, потерпілих внаслідок Чорнобильської катастрофи – майже 17,5 тис. осіб. З початку року всього надано послуг цій категорії населення на суму 10,7 млн грн, серед яких житлово-комунальні послуги, тверде паливо та скраплений газ, послуги зв’язку, забезпечення санаторно-курортним лікуванням, проїзд в міському та приміському транспорті.

 

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)