ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійТоргівля на кримських набережних – під п’ятою влади

Торгівля на кримських набережних – під п’ятою влади

Планується, що схеми будуть розробляти органи місцевої влади та погоджувати їх з Радою міністрів. При цьому право надавати торгову точку того чи іншого підприємцю належить місцевим радам

У Криму розробляються схеми дислокації торгових об'єктів, які мають стати на заваді несанкціонованій торгівлі в курортних містах і селищах автономії.

Про це 3 серпня заявив Голова Ради міністрів Криму Анатолій Могильов на нараді про хід курортного сезону в Криму, інформує прес-служба Радміну АРК.

 «Схеми дислокації торгових точок повинні бути продуманими і відповідати інтересам кримчан і туристів. Не потрібно ставити на набережній сорок кіосків з продажу сувенірів, якщо цілком достатньо двох. Тим самим набережні з місць відпочинку перетворюються на торговельні ряди. Після затвердження, схеми дислокації передадуть місцевій владі, правоохоронним і наглядовим органам, тому поява будь-якого незаконного об'єкта торгівлі відразу буде помічена відповідними органами», - підкреслив глава Ради міністрів Криму.

Планується, що схеми будуть розробляти органи місцевої влади та погоджувати їх з Радою міністрів. При цьому право надавати торгову точку того чи іншого підприємцю належить місцевим радам. Органам місцевого самоврядування доручено розробити схеми дислокації об'єктів торгівлі на 2013 рік до кінця поточного року. 

 
Коментарі (0)