ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024У черкаських будинках пообіцяли не знижувати температуру взимку

У черкаських будинках пообіцяли не знижувати температуру взимку

У Черкасах не будуть знижувати температуру теплоносіїв в житлових приміщеннях в зимовий період. Місцева влада впевнена, що в змозі забезпечити теплопостачання з різних мереж.

У Черкасах не будуть знижувати температуру у житлових приміщеннях до 16 градусів на час опалювального сезону. Про це повідомили у прес-службі Черкаської міської ради.

«Вісім років ми ведемо роботу з модернізації тепломереж міста. Завдяки цьому ми в усіх районах Черкас, окрім Митниці, можемо забезпечити теплопостачання з різних мереж. Тож, якщо газу навіть і бракуватиме, то Черкаська ТЕЦ зможе нагріти черкащан вугіллям. Вона вже формує запаси цього палива на зиму», - зазначають у міськраді.

Крім того, на цьому тижні у місті завершуються випробування і ремонтні роботи на усіх тепломережах міста. Гаряча вода вже сьогодні ввечері з’явиться у кранах черкащан, що мешкають у Південно-Західному районі. За три дні планується завершити роботи по вул. Смілянській.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Сумах «провалили» підготовку до опалювального сезону. У місті об’єкти соціальної сфери готові до зими лише на 69%, в той час як з житлового фонду до осінньо-зимового періоду готові лише кілька десятків будинків.

 
Коментарі (0)