ГоловнаНовини ЖКГТранспортУ Чернівецькій області перекрили дорогу для всіх видів транспорту

У Чернівецькій області перекрили дорогу для всіх видів транспорту

У Чернівецькій області перекрили рух транспорту на одній із доріг регіону. Обмеження руху введені у зв’язку з розмивом полотна шляху, яке було спричинене сильними зливами.

У Чернівецькій області заборонено рух всіх видів транспорту дорогою місцевого значення Усть-Путила – Яблуниця. Про це повідомили у прес-службі «Укравтодору».

Причиною обмеження руху транспорту є розмив земельного полотна дороги, яке було спричинене сильними опадами в регіоні.

Тож, водіям радять здійснювати об’їзд через Івано-Фроанківську область трасою: Устеріки – Пробійнівка по мостах через р. Білий Черемош в с. Усть-Путила та Яблуниця.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Львівській області обмежено рух великогабаритного транспорту вагою понад 20 т на автомобільній дорозі Н-09 Мукачеве – Рахів – Богородчани – Івано-Франківськ – Рогатин – Бібрка – Львів, на ділянці км 395+396 – км 439+169. Заборона на проїзд для вантажівок цією ділянкою пов’язана з початком ремонтних робіт. Тож, водіям вантажних автомобілів пропонують здійснювати об’їзд перекритої ділянки. Адже, ремонт дорожнього покриття орієнтовно триватиме до 1 вересня цього року.

 
Коментарі (0)