ГоловнаНовини ЖКГТранспортУ Харкові тимчасово змінюються маршрути транспорту

У Харкові тимчасово змінюються маршрути транспорту

З 12 серпня в Харкові буде перекрито ряд вулиць. Обмеження вводяться на час проведення дорожнього ремонту.

З понеділка у Харкові очікуються тимчасові незручності руху транспорту. Ряд вулиць перекриють для реконструкції дорожнього покриття. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Харківської міськради.

Рух транспорту на вул. 23 Серпня, на ділянці від пр. Леніна до вул. Космонавтів, буде заборонено з 8:00 до 20:00 12 та 13 серпня. Як повідомили в Департаменті транспорту, це пов'язано з укладанням асфальту по вул. 23 Серпня.

На цей період рух транспорту буде організовано по протилежній до місця проведення робіт смузі дороги.
 
У цей час тролейбус № 12 не ходитиме по вул. 23 Серпня і вул. Космонавтів. Його маршрут організують таким чином: вул. Рудика - вул. Лісопаркова - вул. Чкалова - Бєлгородське шосе - вул. Дерев'янко - пр. Леніна - ст. м. «23 Серпня».
 
Також, рух тролейбусів по пр. Гагаріна - на ділянці від вул. Університетській до вул. Одеській - буде закрито з 6:00 12 серпня до 6:00 13 серпня. У Департаменті транспорту повідомляють, що це пов'язано з усуненням аварійного розриття на цій ділянці.
 
У цей час тролейбуси таких маршрутів будуть курсувати наступним чином:
 
№ 3: вул. 12 квітня - пр. Косіора - пр. Героїв Сталінграду - вул. Одеська;
 
№ 6: ст. «Основа» - вул. Деповська - вул. Південнопроектна - пр. Гагаріна - пр. Героїв Сталінграда - парк «Зустріч».
 
№ 5: курсувати не буде.
 
Як повідомляла «Україна Комунальна», також найближчим часом у Харкові зміниться рух трамваїв по вулиці Академіка Павлова і проспекту Московському. Відповідні ділянки шляху будуть закриті для руху транспорту до вересня.
 
 
Коментарі (0)