ГоловнаНовини ЖКГУтилізація ТПВУ Сумах можуть підвищити тарифи на сміття

У Сумах можуть підвищити тарифи на сміття

У Сумах планують підвищити «сміттєві» тарифи. Влада вважає теперішні ціни на вивезення сміття економічно невигідними.

У Сумах планують збільшити тариф на послуги з вивезення твердих побутових та негабаритних відходів. Існуючий тариф там вважають економічно невигідним. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Сумської міської ради.

Поки що нову вартість на послуги з вивезення сміття не називають, однак прогнозують підвищення тарифів в середньому на 20-25 коп. з людини на місяць. Наразі жителі багатоквартирних будинків  платять за послуги з вивезення відходів 2,14 грн, приватного сектору – 1,81 грн з особи в місяць.

Ще однією причиною підвищення «сміттєвих» тарифів стала і реконструкція сумського полігону твердих побутових та негабаритних відходів у с. Великий Бобрик, завдяки чому сміттєзвалище продовжать роботу ще кілька років. Це стало можливо завдяки ремонту несправної техніки та інших відновлювальних робіт.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, жителі приватного сектору Харкова заборгували за послуги вивезення ТПВ більше 3 млн грн. Ситуацію у місті не змінить навіть підвищення тарифів.

 
Коментарі (0)