ГоловнаНовини ЖКГТранспортУкраїнцям «підігнали» додаткові «великодні» потяги

Українцям «підігнали» додаткові «великодні» потяги

На час великодніх свят «Укрзалізниця» призначила додаткові потяг та рейси. На період святкувань, у найпопулярніших напрямках курсуватимуть 12 пар додаткових поїздів.

«Укрзалізниця» на час великодніх свят призначила додатковий поїзд №217 сполученням Київ – Івано-Франківськ та додаткові рейси поїзда № 148 Одеса-Київ. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Державної адміністрації залізничного транспорту.

Поїзд №217/217 Київ – Івано-Франківськ розпочне курсування 10 квітня з Києва, а у зворотному напрямку – 13 квітня. Поїздом зможуть скористатися мешканці Шепетівки та Львова.

Поїзд №148/148 Одеса-Київ буде здійснювати додаткові рейси – з Одеси 8, 10, 12, 14 квітня, з Києва – 9,11, 13 та 15 квітня.

«Поїздом можуть скористатися, зокрема, мешканці Колосівки, Вознесенська, Черкас, Золотоноші, Гребінки», - йдеться у повідомленні.

Загалом на час великодніх свят залізничними шляхами у західному та південному напрямках курсуватимуть 12 додаткових пар поїздів.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, вчора великодніх свят «Укрзалізниця» призначила додатковий поїзд – зі столиці в Чернівці. Ним зможуть скористатися також жителі Вінниці, Львова, Тернополя.

 
Коментарі (0)