ГоловнаНовини ЖКГТранспортУкраїнцям запропонували нову систему продажу проїзних квитків

Українцям запропонували нову систему продажу проїзних квитків

Фахівцями «Укрзалізниці» впроваджується в дослідну експлуатацію власна система продажу проїзних документів через Інтернет.

Фахівцями «Укрзалізниці» впроваджується в дослідну експлуатацію власна система продажу проїзних документів через Інтернет.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі Державної адміністрації залізничного транспорту.

Пасажири вже мають можливість скористатися новою системою продажу квитків на офіційному сайті «Укрзалізниці» в розділі меню «Пасажирам».

Залізничники запевняють, що в режимі online можна буде обрати маршрут, дізнатися про наявність місць на потрібну дату, а також сплатити вартість проїзду практично усіма діючими в Україні платіжними інструментами безготівкових розрахунків фізичних осіб.

У головному управлінні інформаційних технологій «Укрзалізниці» пояснюють, що роботу системи забезпечує новий програмно-апаратний комплекс, розроблений з урахуванням досвіду використання подібних технологій Deutsche Bahn, Lufthansa, TGV тощо. Автоматизована система продажу квитків через електронні канали обслуговування впроваджена з метою розширення сфери послуг у пасажирських перевезеннях до Євро-2012.

 

Анна Недогибченко

 
Коментарі (0)