ГоловнаНовини ЖКГЖитлоУкраїнські багатії масово спродують нерухомість

Українські багатії масово спродують нерухомість

На українському ринку нерухомості пожвавлення: багатії масово виставляють на продаж свої оселі. Кількість пропозиції елітного житла у січні зросла у 5 разів порівняно з попередніми місяцями.

В Україні істотно зросла кількість пропозицій елітної нерухомості. Так, наразі квартири і будинки вартістю понад 1 млн дол. виставляються на продаж в 5 разів частіше, ніж ще кілька місяців тому. На цьому наголошують аналітики Slando, - повідомляє «Gazeta.ua».

Експерти зазначають, у січні 2014 року число пропозицій елітної нерухомості в Україні перевищила 5 тисяч. З них близько 2 тисяч припадає на квартири, а ще 3 тисячі – на будинки. При цьому, ще восени 2013 року подібних оголошень було всього близько 1 тисячі.

Найбільше число виставленої на продаж елітної нерухомості знаходиться в Києві та передмісті. Слідом за столицею за кількістю квартир і будинків ціною більше 1 млн дол. йдуть Одеська область, Крим, а також Донецьк і Дніпропетровськ.

Нагадаємо, раніше «Україна Комунальна» повідомляла, що в Україні знижується вартість елітного житла. Подібні зміни на собі відчула навіть столична Конча-Заспа, яка завжди вважалася українською мрією - про комфортне житло і хороших сусідів.

 
Коментарі (0)