ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГ«Укрпошта» буде безкоштовно доставляти ліки в села, райцентри і маленькі міста

«Укрпошта» буде безкоштовно доставляти ліки в села, райцентри і маленькі міста

Укрпошта спільно з сервісом Liki24.com запустили безкоштовну доставку ліків в регіони України на період карантину

 

Укрпошта спільно з сервісом Liki24.com запустили безкоштовну доставку ліків в регіони України на період карантину. Про це повідомляє прес-служба Міністерства інфраструктури.

Послуга вже доступна у всіх населених пунктах і буде доступна до кінця карантину.

У Києві та обласних центрах, де аптеки більш доступні, буде діяти спеціальний тариф - 35 гривень, в будь-які інші міста і села - безкоштовно.

"Сьогодні дотримання дистанції між людьми - це забезпечення їх безпеки. 23 березня уряд України прийняв важливе рішення для поліпшення доступності та зручності отримання лікарських засобів і одночасно зменшення мобільності і скупчення людей в аптеках. Операторам поштового зв'язку було дозволено приносити лікарські засоби. І менш ніж за два дня Укрпошта разом з сервісом Liki24.com вийшли на практичну реалізацію цієї життєво важливої ​​ініціативи ", - заявив міністр інфраструктури Владислав Криклій.

Відзначається, що виключення до замовлення складають медикаменти, що вимагають спеціального температурного режиму зберігання, або що входять до переліку наркотичних, психотропних засобів і прекурсорів, а також сильнодіючі та отруйні лікарські засоби.

 

 

 
Коментарі (0)