ГоловнаНовини ЖКГТранспорт«Укрзалізниця» обіцяє нові маршрути

«Укрзалізниця» обіцяє нові маршрути

«Укрзалізниця» планує розробити нові залізничні маршрути. У відомстві також мають намір змінити розклад та частоту руху потягів для забезпечення комфортних перевезень пасажирів.

Державне підприємство «Українська залізнична швидкісна компанія» обіцяє цього року розробити нові напрямки курсування потягів. Розширення транспортних мереж у відомстві пояснюють необхідністю адаптації маршрутів до потреб пасажирів. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі «Укрзалізниці».

Крім цього, планується змінити розклад та частоту руху поїздів.

«У 2015 році «Українська залізнична швидкісна компанія» продовжить роботу над розвитком маршрутної мережі: з’являться нові напрямки, а розклад та частота руху за існуючими напрямками змінюватиметься для максимальної адаптації до потреб пасажирів», - йдеться у повідомленні.

Хоча, у відомстві не зазначають конкретні майбутні напрямки.

Зауважимо, що за минулий рік, «Укрзалізниця» запровадила маршрути курсування швидкісних потягів Інтерсіті+ у п’яти напрямках.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, на посаду голови Державної адміністрації залізничного транспорту України претендують близько 100 осіб. Керувати в аеропортах Бориспіль та Львів хочуть ще 50 людей. У Мінінфраструктури ведуть пошук за кордоном, особливу увагу звертають на резюме кандидатів, що мали досвід роботи у західних компаніях.

 
Коментарі (0)