ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГУряд виділив гроші на будівництво дороги на заході України

Уряд виділив гроші на будівництво дороги на заході України

Кабмін виділив більше п’яти сотень мільйонів гривень на будівництво дороги Львів - Івано-Франківськ. Уряд встановив механізм використання даних коштів.

Кабінет міністрів виділив 547,5 млн грн на будівництво дороги Львів - Івано-Франківськ. Про це йдеться в урядовій постанові № 323 від 25 травня 2015 року.

«У 2015 році за рахунок бюджетних коштів, механізм використання яких визначається цим порядком, встановлюються такі обсяги видатків на поточний ремонт в розрізі автодоріг української частини Карпатського єврорегіону: Н-09  «Мукачеве - Рахів - Богородчани - Івано-Франківськ - Рогатин - Бібрка – Львів» - 547,5 млн грн, у тому числі в межах Закарпатської області - 37,5 млн, в межах Івано-Франківської області - 310 млн грн, в межах Львівської області - 200 млн грн.», - йдеться в документі.
 
Крім того, на дорогу Н-10 «Стрий - Івано-Франківськ - Чернівці - Мамалига (на Кишинів)» виділяється 77,5 млн грн, у тому числі в межах Івано-Франківської обл. - 40 млн грн, в межах Чернівецької області - 37,5 млн грн, а на дорогу Р-24 «Татарів - Косів - Коломия - Борщів - Кам'янець-Подільський» в межах Івано-Франківської області виділяється 75 млн грн.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», у Залізничному районі Львова на вул. Петлюри на ділянці від вул. Любінської до вул. Кульчицької відремонтували дорожнє покриття. Від сьогодні на цій ділянці дороги розпочали ремонтувати тротуар.
 
Коментарі (0)