ГоловнаОпалювальний сезонОпалювальний сезон 2023-2024Уряд запускає експериментальний проект щодо додаткового забезпечення населення дровами

Уряд запускає експериментальний проект щодо додаткового забезпечення населення дровами

Уряд запускає експериментальний проект щодо додаткового забезпечення населення дровами. Про це зазначив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль
Уряд запускає експериментальний проект щодо додаткового забезпечення населення дровами. Про це зазначив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час засідання Уряду 7 листопада, пише "Україна Комунальна".
 
За його словами, українські родини за необхідності отримують субсидії на тверде паливо, граничний розмір яких складає 7 тис. грн на домогосподарство на рік. Він підкреслив, що цієї суми не вистачає для покриття потреб. 
 
«Граничний розмір субсидії на придбання твердого пічного побутового палива тепер зросте більш ніж удвічі й складатиме 16,2 тис. грн на рік для однієї родини. Таким чином даємо людям ресурс для опалення там, де немає можливості опалювати приміщення газом», — підкреслив Денис Шмигаль.
 

Як повідомив Прем’єр-міністр, наразі субсидії на оплату житлово-комунальних послуг отримують 1,3 млн родин, у середньому в жовтні це було близько 760 грн на сім’ю. Також 1,2 млн сімей отримують пільги на оплату житлово-комунальних послуг. Середній розмір таких пільг — 850 грн на місяць. 

 
Коментарі (0)