ГоловнаНовини ЖКГАльтернативна енергетикаУряд знайшов вирішення питання енергетичної безпеки

Уряд знайшов вирішення питання енергетичної безпеки

В уряді заявляють про комплексне вирішення проблеми енергобезпеки країни, а саме створення біоенергетичних селищ. Посадовці вважають реалізація таких проектів сприятиме скороченню споживання газу.
Уряд знайшов комплексне вирішення питання енергетичної безпеки в Україні – це біоенергетичні селища. Про це заявив Перший заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки Олександр Домбровський, передає прес-служба Кабінету Міністрів.
 
Він зазначив, що створення біоенергетичних селищ допоможе скоротити споживання газу. 
 
«Сьогодні створення біоенергетичних селищ в Україні це комплексне вирішення питання енергетичної безпеки, покращення екологічних показників, заміщення та скорочення споживання газу і як наслідок цього, збереження золотовалютних запасів країни», – сказав він.
 
Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, Норвегія готова залучати інвестиції для розвитку енергоефективності та енергозбереження в Україні. Втім, наразі важливо розробити дієву стратегію модернізації інженерно-технічного фонду житлово-комунального господарства.
 
Коментарі (0)