ГоловнаНовини ЖКГТранспортВ Закарпатській області перекрили частину дороги через зсув

В Закарпатській області перекрили частину дороги через зсув

На Закарпатті закрили частину дороги через зсув грунту. Повідомляється, що авторух здійснюється по одній смузі. Наразі там проводяться роботи з ліквідації наслідків селевого зсуву.
У Закарпатській області частково перекрили рух транспорту автомобільною дорогою Мукачеве – Рахів – Богородчани – Івано-Франківськ – Рогатин – Бібрка – Львів, км 177. Про це повідомили у прес-службі «Укравтодору».
 
Згідо з повідомленям, шлях закрито у зв’язку із зсувом груту.
 
«…В с. Білин Рахівського району внаслідок тривалих дощів зійшов верховий селевий зсув, обсяги зсуву уточнюються. В результаті цього рух транспорту на цій ділянці дороги частково обмежений – здійснюється по одній смузі руху», - йдеться в повідомленні.
 
На місці події наразі проводяться роботи з розчищення дороги.
 
Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Хмельницькому 23 і 24 листопада, з 9:00 до 17:00 буде перекрито рух транспорту вулицею Пілотською, на ділянці від вулиці Красовського до Трудової. Обмеження на проїзд автотранспорту буде введено у зв’язку з виконанням робіт з омолодження зелених насаджень. Примітно, автобуси які курсують за маршрутами № 25, 25 а, 32, здійснюватимуть об’їзд вищезазначеної ділянки вулицею Чорновола.
 
Коментарі (0)