ГоловнаНовини ЖКГТранспортВетеранам війни обіцяють знижки на проїзд в Інтерсіті+

Ветеранам війни обіцяють знижки на проїзд в Інтерсіті+

До 70-річчя з Дня Перемоги для інвалідів та учасників Великої Вітчизняної Війни діятиме пільговий проїзд у вагонах 1-го класу поїздів Інтерсіті+.

З 7 по 10 травня 2015 року інваліди та учасники Великої Вітчизняної Війни зможуть їздити у вагонах 1-го класу поїздів Інтерсіті+ зі знижкою. Зокрема, при пред’явленні посвідчення, надається 100% знижка від вартості плацкарти (вартість плацкарти становить майже 70% ціни квитка). Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Державної адміністрації залізничного транспорту.

Також, особам, які супроводжують інвалідів та учасників Великої Вітчизняної Війни (не більше 1 особи), надається 50% знижка вартості плацкарти. Комісійний збір при оформленні проїзних документів та вартість послуги з харчування сплачується на загальних підставах. Акція не поширюється на інші поїзди та вагони, у тому числі на вагони 2-го класу поїздів Інтерсіті+.
 
У відомстві пояснили, що відповідна акція проходить «на знак поваги і вдячності за подвиг захисників Вітчизни та з нагоди 70-ї річниці з Дня Перемоги у Великій Вітчизняній Війні».
 
Наприклад, якщо вартість проїзду у вагонах 1 класу поїздів Інтерсіті+ у день відправлення поїзда 8 травня 2015 року з Києва до Харкова становить 505 грн, то для інвалідів та учасників Великої Вітчизняної Війни вищевказаний проїзний документ буде коштувати 120 грн, для осіб, які супроводжують інвалідів та учасників Великої Вітчизняної Війни (не більше 1-ї особи) – 312 грн.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», на найближчі вихідні «Укрзалізниця» призначила додаткові поїзди до Ужгорода та Івано-Франківська. Це зробили для задоволення попиту пасажирів у перевезенні.
 
Коментарі (0)