ГоловнаКоментаріПолітикаВ.Гройсман:«Від будь-яких дефолтів, першими постраждають рядові українські громадяни»

В.Гройсман:«Від будь-яких дефолтів, першими постраждають рядові українські громадяни»

Розмови про можливість дефолту шкодять фінансовій стабільності України, про це заявив прем'єр-міністр Володимира Гройсман.
Дефолт - це глобальна криза. А українцям уже вистачить криз. Від серйозних наслідків необдуманих рішень постраждають звичайні українці, які опиняться на межі виживання, а розмови про можливість дефолту шкодять фінансовій стабільності України, про це заявив прем'єр-міністр Володимира Гройсман. 
 
«Вважаю, що навіть розмови про дефолт не додають стабільності і є достатньо шкідливими. За три роки мій уряд не допустив жодних криз в країні. Вважаю, що наше завдання сьогодні - добросовісно обслуговувати державний борг і займатися тим, щоб економіка зростала», — зазначив Володимира Гройсман.
 
Гройсман підкреслив, що «дефолт — це глобальна криза».
 
«Згадайте 90-і роки. Українцям криз вже достатньо. Від будь-яких дефолтів, які несуть серйозні дуже наслідки, першими постраждають рядові українські громадяни. Мільярдери стануть мультимільйонерами, а люди будуть просто на межі виживання», — заявив він.

Нагадаємо,  український бізнесмен Ігор Коломойський вважає, що новий президент України Володимир Зеленський повинен наслідувати прикладу Греції та відхилити програму Міжнародного валютного фонду або піти в дефолт за зовнішнім боргом. 

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
05 Червня 2019 p. 17:54
В.Гройсман:«Від будь-яких дефолтів, першими постраждають рядові українські громадяни»--------------------------------------------------------А найнайпершими постраждають ті рядові українські громадяни, які раніше були позбавлені засобів існування по незалежним від них причинам.