ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняВолинську область наситять водою

Волинську область наситять водою

Жителям Волинської області обіцяють стабільне водопостачання. В регіоні добудовується новий водопровід.

Невдовзі у місті Ковелі Волинської області буде налагоджено стабільне водопостачання. Це стане можливе через підключення споживачів до нової мережі подачі води. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Мінрегіону.

Так, відділом комунального господарства укладено угоду з УВКГ «Ковельводоканал» на виконання робіт з будівництва водопроводу по вул. Драй-Хмари від вул. Брестської до вул. Ватутіна.

«Будівництво водопроводу покращить забезпечення жителів цього мікрорайону питною водою» - зазначають у відомстві.

По цій же вулиці побудована і господарсько-фекальна каналізація, підрядником робіт виступило комунальне підприємство «Ковельбуд». Залишається виконати роботи з підключення споживачів до нової мережі водопостачання.

Комунальники також виконали роботи з влаштування господарсько-фекальної каналізації по вул. Гвардійській: уже підключено кілька житлових будинків у цьому мікрорайоні. Зокрема по вулиці Брестській. Є ряд звернень від мешканців цієї вулиці, які також бажають підключитися до каналізаційної системи.

При формуванні бюджету на 2014 рік і наявності проектно-кошторисної документації буде заплановано виконання цих робіт. Придбання матеріалів проводиться за кошти забудовників, а виконання робіт – за рахунок міського бюджету.

 
Коментарі (0)