ГоловнаНовини ЖКГТранспортВулицями Харкова тимчасово обмежать рух транспорту

Вулицями Харкова тимчасово обмежать рух транспорту

У Харкові з наступного тижня тимчасово заборонять рух трамваїв по одному з проспектів міста. Це пов'язано з монтажем контактної тролейбусної мережі. Також, завтра буде заборонено рух транспорту в пров. Слюсарному.

У Харкові 21 грудня з 10:00 до 15:00 буде заборонено рух трамваїв по пр. Перемоги - на ділянці від вул. Клочківської до розворотного кола трамваїв. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Харківської міської ради.

Як йдеться у повідомленні, це пов'язано з монтажем контактної тролейбусної мережі.

Відтак, у цей час трамваї ходитимуть наступним чином:

№7: розворотне коло «Новоселівка» - вул. Кривомазова - вул. Москалевська - вул. Полтавський Шлях - вул. Конарєва - вул. Котлова - Рогатинський проїзд - вул. Клочківська - розворотне коло «Мала Данилівка»;

№20: розворотне коло «Південний вокзал» - вул. Конарєва - вул. Котлова - Рогатинський проїзд - вул. Клочківська - розворотне коло «Мала Данилівка».

Окрім того, 19 грудня з 7:00 до 17:00 буде заборонено рух транспорту в пров. Слюсарному, на ділянці від вул. Громадянської до вул. Короленка.

Обмеження на проїзд транспорту буде введено у зв’язку з проведенням робіт з будівництва багатофункціонального комплексу по вул. Пушкінській, 2.

Водіїв попереджають, об'їзд закритої ділянки необхідно здійснювати по вул. Громадянській.

Нагадаємо, у Харкові перекрили для авторуху одну з вулиць міста до березня. Обмеження руху транспорту на цій ділянці зумовлені прокладанням водопроводу. У зв’язку з цим внесено зміни і в рух міських автобусів та тролейбусів.
 

 
Коментарі (0)