ГоловнаНовини ЖКГТранспортЗ квітня «Укрпошта» розпочне пересилання експрес-пошти EMS

З квітня «Укрпошта» розпочне пересилання експрес-пошти EMS

АТ "Укрпошта" з 1 квітня почне пересилку експрес-відправлень EMS, повідомив гендиректор компанії Ігор Смілянський

АТ "Укрпошта" з 1 квітня почне пересилку експрес-відправлень EMS, повідомив гендиректор компанії Ігор Смілянський. Про це Смілянський написав в Facebook, передає БізнесЦензор.

"З 1 квітня послуга EMS доступна в 1 тис. Відділень" Укрпошти ", а через деякий час буде доступна більш ніж в 4 тис. Відділень по всій країні. В рамках правил карантину - замовити послугу можна не виходячи з дому, викликавши кур'єра в будь-якому обласному центрі України ", - повідомив він.

"Укрпошта" також переглянула і знизила тарифи на доставку EMS в порівнянні з попереднім оператором Держспецзв'язку України. Посилка вагою до 2 кг коштуватиме на 40% дешевше, а до 10 кг - на 20%.

"Під час карантину і в зв'язку зі значним обмеженням авіарейсів EMS працює на 57 країн з можливо дещо довгими термінами доставки. Після закінчення карантину терміни прискоримо в турборежимі, а послуга стане доступною для 195 країн світу", - повідомив Смілянський.

Раніше Держспецзв'язку в рамках оптимізації структури заявила про плани передати функції з пересилання відправлень EMS (Express Mail Service) "Укрпошті" в січні 2020 року.

 

 
Коментарі (0)