ГоловнаНовини ЖКГЖитлоЗалізничникам «роздали» квартири

Залізничникам «роздали» квартири

Десятки працівників Південно-Західної залізниці отримали квартири. Будинок, де житимуть новосели, побудований за рахунок відомства.

Працівникам Південно-Західної залізниці подарували квартири.  Було вручено ордери на 35 квартир у м. Коростені. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі «Укрзалізниці».

Зауважимо, що будинок, в якому знаходяться квартири, був побудований за кошти Південно-Західної залізниці. А квартири оснащені індивідуальним газовим опаленням. Також,  облаштували і прибудинкову територію.

«Попри складну економічну ситуацію в країні та на залізниці ми виконали обіцянку – забезпечили житлом наших працівників. У нас працюють цілі династії залізничників, котрі своє життя віддають роботі на залізниці. Вони повинні відчувати, що їхню працю цінують», – сказав начальник Південно-Західної залізниці Олексій Кривопішин.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, задля безпеки пасажирів «Укрзалізниця» обмежила маршрут курсування поїздів кримського напрямку до станцій Новоолексіївка та Херсон. З 27 грудня поїзди доїжджатимуть до зазначених станцій.

 
Коментарі (0)