ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняЖителям Нікополя повернули воду

Жителям Нікополя повернули воду

У Нікополі відновлене водопостачання всіх будинків, які залишалися без води внаслідок аварії на магістральному водогоні

Про це розповів Директор Департаменту проектного управління та енергоефективності у сфері систем життєзабезпечення Мінрегіону Станіслав Захаров, повідомляють у прес-службі Мінісерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства.

За словами чиновника для ліквідації наслідків пориву було цілком достатньо сил та засобів відповідних міських служб.

«Сьогодні, близько 14 години водопостачання міста відновлене у повному обсязі. Оперативно спрацювали аварійні бригади міського водоканалу, які вчасно виявили порив та забезпечили своєчасну його ліквідацію», - розповів пан  Захаров.

За словами Станіслава Захарова, на час ліквідації аварії, було належним чином організовано підвезення води для громадян та систем життєзабезпечення, в тому числі для котелень, робота яких не переривалася.

Нагадаємо, вчора, близько 21:00 міським водоканалом було зафіксоване падіння тиску води у системі. Під час пошуку ймовірного місця витоку води, було знайдено порив на водогоні який постачає воду до кількох кварталів Нікополя, де проживають близько чверті населення міста. На час ремонту було ухвалене рішення тимчасово припинити водопостачання частини міста.

 
Коментарі (0)