ГоловнаНовини ЖКГЖитлоЖитомиряни отримали «пільгове» житло

Житомиряни отримали «пільгове» житло

У Житомирі півдесятка сімей отримали нові квартири завдяки участі у державних молодіжних житлових програмах. Будинок, де житимуть новосели вже зданий в експлуатацію.

У Житомирі введено в експлуатацію житловий будинок, в якому 5 молодих сімей отримали власні оселі завдяки участі у державних молодіжних житлових програмах. Про це повідомив директор Житомирського регіонального управління Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву Павло Шестопалов.

За словами Павла Шестопалова, щойно зведений новий десятиповерховий житловий будинок у Житомирі збудовано  за участю у державних житлових  програмах, а саме пільгового молодіжного кредитування, за рахунок статного капіталу Фонду та кредитування педагогічних та науково-педагогічних працівників.

«Щасливими  новоселами щойно введеного в експлуатацію будинку стали п’ять молодих сімей, які у 2014 році придбали квартири, скориставшись молодіжними житловими програмами. Було б добре, якби фінансування житлових програм поновилося і таких щасливих новоселів ставало б якомога більше», - сказав керівник Житомирського регіонального управління Фонду «Держмолодьжитло».

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, ВР прийняла законопроект, який покликаний створити умови для ефективної експлуатації загального майна багатоквартирних будинків, а також визначити альтернативні методи управління.

 
Коментарі (0)