ГоловнаНовини ЖКГНовини ЖКГЖитомирського забудовника-крадія впіймали у Криму

Житомирського забудовника-крадія впіймали у Криму

Затримано оголошеного у розшук директора підприємства, який незаконно продав призначене «чорнобильцям» житло та привласнив понад 2,9 млн грн.

Колишнього директора КП «Житомирбудзамовник», раніше оголошеного прокуратурою області у розшук, співробітники управління по боротьбі з організованою злочинністю УМВС України у Житомирській області затримали аж у Криму.

Про це «У.К.» повідомили в прес-службі Генеральної прокуратури.

Нагадаємо, вчора Корольовський районний суд м. Житомира прийняв постанову про продовження терміну затримання до 10 днів керівника, оголошено у розшук за вчинення особливо тяжких економічних злочинів. А саме, - розкрадання в особливо великих розмірах – понад 2,9 млн грн бюджетних коштів, виділених на будівництво житла постраждалих унаслідок Чорнобильської катастрофи.

У ході досудового слідства у кримінальній справі, порушеній стосовно директора, встановлено, що він здійснив незаконне відчуження 10 квартир у новому будинку Житомира, які, відповідно до рішення суду, передані управлінню з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи Житомирської облдержадміністрації.

 
Коментарі (0)