ГоловнаНовини ЖКГГазопостачання Влада пропонує селянам відмовитися від газу

Влада пропонує селянам відмовитися від газу

Якщо для жителів сільської місцевості газ є надто дорогим задоволенням, нехай переходять на інші види палива, наприклад, дрова. Таку логіку українського уряду стосовно соціально незахищених верств населення висловив Віце-прем'єр Павло Розенко в ефірі Эспр

Віце-прем'єр-міністр Павло Розенко вважає, що жителям сільської місцевості потрібно подумати над відмовою від газу на користь більш дешевих альтернатив". При цьому він не уточнив, які альтернативні види палива в селі можуть бути більш перспективними і вигідними.


Про це він заявив в ефірі Эспрессо.TV.

"Для жителів сільських територій перспективним в плані енергозбереження. Так, це радикальний крок ... але необхідно думати над відмовою від споживання газу", - сказав віце-прем'єр.

Він зазначив, що ціна на газ в Україні не буде зменшуватися, а тому необхідно шукати більш дешеві альтернативи.

Нагадаємо, Кабінет міністрів з 1 травня встановив єдину ціну газу для населення – 6879 грн. за тис. куб м, яка буде дорівнює закупівельної вартості імпортованого в країну природного газу. Своє рішення Уряд митивирует тим, що це дозволить покласти край корупції в сферегазовых поставок. Таку ж думку висловили представники Єврокомісії. За їх словами, це рішучий крок на шляху боротьби з корупцією.

 
Коментарі (0)