ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГОбираємо дитячий одяг на холодний сезон

Обираємо дитячий одяг на холодний сезон

Вибір зимового одягу для дитини — дуже відповідальне завдання. Адже він має бути одночасно теплим, але легким та зручним

Вибір зимового одягу для дитини — дуже відповідальне завдання. Адже він має бути одночасно теплим, але легким та зручним: щоб дитина не потіла під час активного руху й жвавих ігор на вулиці. Вдало підібрані речі витримують дощ і сніг, низькі температури та тимчасову відлигу. А також стильно виглядають та радують малюків своїм дизайном. Тож щоб вам було легше обрати, ми підготували в цій статті корисні поради. Почнімо!

Який він — “правильний” дитячий одяг?

Бавитися в сніжки, ліпити снігову бабу, бігати наввипередки засніженим парком, кататися на санчатах та лижах — в ідеальному дитячому одязі на зиму зручно робити всі ці речі. Обирайте предмети гардеробу, які не сковують рухи, не є важкими та занадто масивними. Одяг не повинен перешкоджати активним іграм. А також, запам'ятайте такі поради:

  • Шари під верхнім одягом вашої дитини повинні добре зберігати тепло. Тому радимо утриматися від громіздких светрів, натомість обравши тонші світшоти з бавовни, які добре поглинають вологу, сприяють повітрообміну та гарно зігрівають.

  • Верхній одяг — обов'язково вітро- та водонепроникний. Його наповнювач має добре гріти, а на рукавах та штанинах — бути спеціальні фіксувальні липучки, які регулюються.

  • Не нехтуйте вибором рукавиць. Стійка до погодних умов оболонка та тепла внутрішня підкладка — їх ключові елементи. Такі рукавиці не будуть промокати, а також надійно ізолюватимуть тепло.

  • Шапка потрібна, навіть якщо на верхньому одязі є капюшон. Найкраще підходять м'які бавовняні або в'язані шапки з вушними клапанами та зав'язками/застібками під підборіддям.

Надавайте перевагу одягу, який добре підходить за розміром: не варто прагнути придбати зимові речі на виріст, адже навряд чи вашій дитині буде в них комфортно та зручно.

Також пам'ятайте про те, щоб зовнішній вигляд одягу — це також дуже важливо. Багато стильних моделей для дітей є в каталозі українського бренду Авіація Галичини. Тож надавайте перевагу яскравим кольорам, стильним принтам та деталям декору, які привертають увагу. Вашій дитині це точно сподобається.

Перевіряйте, чи вашому малюку не занадто жарко/холодно

Зимою температура навколишнього середовище швидко змінюється. Тож будьте пильні, щоб дитина не замерзла, або навпаки — не перегрілась занадто сильно. Контролюйте стан малюка за температурою потилиці, пальців на ногах та руках.

Нехай зима буде активною та веселою!

 

 

 

 
Коментарі (0)