ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГПретендентам на субсидію врахують опалення з початку сезону

Претендентам на субсидію врахують опалення з початку сезону

Мінсоцполітики надаватиме субсидії сім’ям, які вперше за два місяці з початку опалювального сезону звернулися за оформленням компенсації на ЖКП, з його старту. Тим, хто оформив субсидії до опалювального сезону, перерахують відшкодування

Українським родинам, які вперше протягом двох місяців з початку опалювального періоду звернулися за житловими субсидіями, компенсація буде призначатися з його початку. Про це сьогодні заявив заступник Міністра соціальної політики Віталій Мущинін, передає прес-служба відомства.

Чиновник наголосив, що якщо, приміром, сім’я звернеться за субсидією у місті Києві до 10 грудня цього року (опалювальний сезон в столиці стартував 10 жовтня – ред.), субсидія їй буде призначена, починаючи з жовтня 2015 року.

В той же час, посадовець нагадав, що сім’ям, яким призначено відшкодування на ЖКП до початку опалювального сезону, буде автоматично перераховано її розмір з урахування послуги опалення.
«За таких умов, середній розмір субсидій зростає з 100-150 гривень у неопалювальний період до 2000-2500 гривень в опалювальний період», - сказав пан Мущинін.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, регіони виконали план щодо надання громадянам субсидій на житлово-комунальні послуги на 95%. Лідерами з надання субсидій є Дніпропетровська, Львівська, Полтавська, Сумська, Вінницька і Донецька області. Загалом же, у відомстві розраховують оформити житлові субсидії 4,5 млн родин до 22 листопада.

 
Коментарі (0)