ГоловнаНовини ЖКГТранспортБорис Колесніков попросив вибачення за поломки поїздів Hyundai

Борис Колесніков попросив вибачення за поломки поїздів Hyundai

Екс-Міністр інфраструктури Борис Колесніков назвав проблеми із швидкісними поїздами Hyundai технічним непорозумінням, та попросив вибачення в українськх пасажирів

За словами Бориса Колеснікова, пройде максиму кілька тижнів, поки південнокорейські спеціалісти та фахівці «Укралізниці» усунуть всі недоліки.

«Користуючись нагодою, хочу попросити вибачення у всіх пасажирів, які постраждали, запізнилися через поломки швидкісних поїздів. Хоча залізниця компенсувала фінансові втрати за квитки. Але, звичайно, пасажирам від цього не легше», - сказав чиновник.

На думку екс-Міністра, зі швидкісними поїздами трапилося технічне непорозуміння.

«Hyundai – світова компанія, зараз вони кинули всі сили на виправлення ситуації. Хоча я пропонував протестувати поїзди під час перегону з Південної Кореї в Україну. Це було б випробуванням для них і всі ці болячки повилазили б. Але це з нас відповідальності не знімає і залишається тільки вибачитися», - додав Борис Колесніков.

Нагадаємо сама компанія Hyundai також принесла свої вибачення перед українськими пасажирами за заподіяні незручності при користуванні швидкісними електропоїздами корейського виробництва.

На сам кінець слід зазначити, що старший радник Європейського банку реконструкції та розвитку Антон Усов назвав запуск «Укрзалізницею» швидкісних поїздів Hyundai інвестиційним провалом 2012 року.

За матеріалами: Дзеркало Тижня

 
Коментарі (0)