ГоловнаНовини ЖКГТранспортЧерез махінації із закупівлею їжі керівництво «Інтерсіті» лишилось посади

Через махінації із закупівлею їжі керівництво «Інтерсіті» лишилось посади

«Укрзалізниця» звільнила керівництво своєї філії Українська залізнична швидкісна компанія через оборудки із закупівлі їжі. Найближчим часом буде проведений конкурс на посаду керівника «Інтерсіті»
«Укрзалізниця» звільнила керівництво своєї філії Українська залізнична швидкісна компанія через оборудки із закупівлі їжі, про це розповів голова правління Укрзалізниці Іван Юрик, повідомила пресслужба компанії.
 
«Коли учасники торгів хочуть запропонувати більшу ціну, але їх штучно обмежують в цьому - це не чесний конкурс! І мінус мільйони на рахунку компанії та сумніви в надійності якості послуг для пасажирів», — написав він.
 
Юрик уточнив, що службова внутрішня перевірка виявила грубі порушення у філії «під час організації відбору контрагента з харчування у швидкісних поїздах «Інтерсіті».
 
У підсумку керівництво звільнили і планують оголосили конкурс на ці посади.
 
«Найближчим часом буде проведено прозорий та конкурентний відбір з дотриманням законодавства», — пообіцяв керівник УЗ.
 

Нагадаєио,  14 травня відбувся тендер на вибір підрядника, який забезпечуватиме харчуванням пасажирів «Інтерсіті» та «Інтерсіті+». Переможцем стала нікому не відома компанія «Грінед» з корінням в британських офшорах, яка обійшла таких учасників тендеру, як WOG, «Сокар-Петроліум» та «Ду енд ко», яка харчує пасажирів австрійської залізниці.  

 
Коментарі (0)