ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГКраща піца на дровах доставляється LA П’ЄЦ

Краща піца на дровах доставляється LA П’ЄЦ

Вигідною альтернативою походу в піцерію чи готування їжі в домашніх умовах є замовлення смачної італійської страви додому чи до офісу

Вигідною альтернативою походу в піцерію чи готування їжі в домашніх умовах є замовлення смачної італійської страви додому чи до офісу. Шануючи побажання клієнтів, враховуючи їх найулюбленіші рецепти, в LA П’ЄЦ готується дуже смачна піца, яку завжди можна замовити з швидкою доставкою за будь-якою адресою у Львові.

Виконується доставка піци Львів відповідальними кур’єрами. Тому до замовника страви попадають дійсно без зайвих витрат часу, ще теплими, ароматними, повністю готовими до вживання. При цьому оплачувати сервіс привезення їжі до вашого дому або офісу не знадобиться – достатньо зробити мінімальне замовлення.

Ще одна приємна особливість доставки від LA П’ЄЦ – безкоштовна піца, яку ви отримуєте, якщо замовляєте одразу 4 піци. Також бонус у вигляді промокоду на безкоштовну піцу надається кур’єром, якщо він за якихось причин спізнився.

Чому обирають доставку піци від LA П’ЄЦ?

Чому саме доставка піци Львів від LA П’ЄЦ? Серед вагомих переваг замовлення італійської піци на дровах в цьому закладі слід відзначити:

1. Високу якість страв, що готуються професійними піцайоло, з найкращих екологічних продуктів, в печі, за традиційними і улюбленими рецептурами, з повним дотриманням технологічних процесів;

2. Збереження традиційності приготування піци, що гарантує вишуканість смаку, незабутнє задоволення від страви;

3. Можливість доставки за вказаною адресою впродовж 29 хвилин (якщо це «зелена зона») та 59 хвилин (якщо адреса знаходиться у «жовтій зоні»);

4. Можливість доставки у час, який вам потрібно. Для цього достатньо заздалегідь повідомити оператора, визначившись з конкретною датою, часом, переліком і кількістю страв;

5. Безкоштовність послуги. Ви не сплачуєте за те, що виконується доставка. Потрібно лише вибрати піцу для створення мінімального замовлення (від 150 гривень в «зеленій зоні» і від 250 гривень в «жовтій зоні»).

Кур’єри LA П’ЄЦ – це кваліфіковані, ввічливі, акуратні фахівці своєї справи. Замовлена піца потрапляє до вас без зайвих затримок чи якихось пошкоджень.

Яку піцу можуть доставити кур’єри LA П’ЄЦ?

Хочете скуштувати вегетаріанську піцу, сирну, м’ясну, рибну або навіть солодку? Будь-яке ваше бажання обов’язково буде виконано, якщо ви скористаєтесь асортиментом піци на дровах, наявним в LA П’ЄЦ:

· «Цезаріо» і «Поло» з ніжною куркою;

· «Вітелло» з дієтичною телятиною;

· «Маргарита» і «Вегетаріано» з соковитими овочами;

· «Кватро Формаджо», «Кальцоне Аль Форно» з вишуканими сирами;

· «Аль сальмоне» з найсмачнішим філе лосося та «Тоно» з консервованим тунцем;

· «Капрічоза» з шампіньйонами;

· дуже гостра «Діабола»;

· фірмова «LA П’ЄЦ» з копченостями, овочами і сиром;

· солодка «Дольче» з фруктами і шоколадом;

· «Прошуто» з культовою італійською шинкою;

· традиційна «Салямі» та не тільки.

Обирайте свій рецепт, оформлюйте замовлення і отримайте бажану страву швидко, тому що саме для вас створена найкраща доставка піци Львів від LA П’ЄЦ.

 
Коментарі (0)