ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГДонеччина запасається лічильниками

Донеччина запасається лічильниками

У 10 містах Донецької області планується облаштувати будинки сучасними засобами обліку та регулювання води і теплової енергії.

У 10 містах Донецької області планується облаштувати будинки сучасними засобами обліку та регулювання води і теплової енергії. 

Таке рішення було прийнято на нараді Донецької ОДА з питань виконання постанови Кабінету Міністрів «Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті за програмою «Облаштування багатоквартирних будинків сучасними засобами обліку і регулювання води і теплової енергії». 

Основним питанням заходу було визначення одержувачів бюджетних коштів, головним розпорядником яких є Мінрегіон

Згідно з порядком, одержувачами бюджетних коштів стали суб'єкти господарювання, які відповідають низці критеріїв і працюють у сфері будівництва та житлово-комунального господарства. 

За результатами наради були визначені одержувачі бюджетних коштів серед комунальних підприємств по тепло-, водопостачання і водовідведення. 

Робота з виконання постанови вже розпочато. Підсумком її реалізації стане саме облаштування будинків сучасними засобами обліку та регулювання води і теплової енергії в 10 містах області. 

Джерело – Комунальний портал. Горлівка

 
Коментарі (0)