ГоловнаНовини ЖКГЖитлоДІУ вклала понад 100 мільйонів в житло

ДІУ вклала понад 100 мільйонів в житло

На державну іпотеку витрачено понад 100 мільйонів гривень. За даними ДІУ з початку року за підтримки держави понад 450 родин придбали пільгове житло.

За період з 7 по 11 жовтня Державна іпотечна установа рефінансувала 22 кредити, наданих громадянам для придбання житла. На ці цілі установа спрямувала 4,5 млн. грн. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі відомства.

Так, за словами начальника управління зв’язків з громадськістю ДІУ Ганни Волобуєвої, з початку поточного року, вже 457 родин придбали пільгове житло за підтримки  держави. На такі цілі установа спрямувала понад 100 млн. грн.

«Завдяки плідній співпраці Державної іпотечної установи та банків-партнерів вже понад 8 тис. родин придбали власне житло, використовуючи пільгове іпотечне кредитування за Стандартами ДІУ» - повідомили прес-секретар.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, п'ятірка рейтингу банків-партнерів Державної іпотечної установи змінилася. Разом із масштабними системними банками І групи до співпраці з установою долучаються і банки з меншою капіталізацією.

«Наша мета, щоб якомога більше родин вирішили свої житлові питання за допомоги держави. Але, кількість рефінансованих ДІУ кредитів напряму залежить від активності банків-партнерів. Тож, чим більше надходить заявок від них, тим більша кількість громадян зможе скористатися кредитами для придбання житла на пільгових умовах», - підкреслила Ганна Волобуєва.

 
Коментарі (0)